Kernpartners

Copact versterkt mensen en organisaties in het bereiken van hun doelen. Betere resultaten behalen door uw mensen te zien werken met goesting?

Klinkt dit als muziek in de oren?

Dan is Copact  uw partner! Vanuit Copact willen wij ons graag engageren in het bouwen aan een maatschappij die oog heeft voor mensen die kwetsbaar zijn.

Ligo is het Centrum voor Basiseducatie in Zuid-Oost-Vlaanderen. We hebben lesplaatsen in Aalst, Ninove, Geraardsbergen, Ronse, Oudenaarde en Zottegem. Je kent ons misschien nog van de oude benaming Leerpunt.

Bij ons kunnen volwassenen basisvaardigheden aanleren, opfrissen en versterken.

Dankzij onze cursussen krijg je nieuwe kansen in je dagelijkse leven, op je werk of tijdens een opleiding. Voor Ligo is het belangrijk dat cursisten op hun eigen tempo de lessen kunnen volgen: JIJ staat centraal.

Avansa werkt continu samen met anderen aan een solidaire en democratische samenleving.

Dat doen we door een aantal spelregels in de samenleving in vraag te stellen en te veranderen. We willen daarnaast groepen en mensen versterken en ze met elkaar verbinden.

We zetten projecten en activiteiten op in de regio Vlaamse Ardennen en Denderstreek.

Als dienstenleverancier in de sociale economie helpen wij mensen, die ondersteuning nodig hebben om een job uit te oefenen, groeien en sterker worden.

Daarnaast willen we het maatschappelijk weefsel binnen ons werkingsgebied versterken.

Om deze twee doelen te bereiken, leveren wij innovatieve diensten aan bedrijven en organisaties.
Vanuit de sociale economie zetten we structuren op die samenwerking en contact tussen mensen bevorderen.

Scroll naar boven